Top

Despre noi

Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov

Suntem o echipă tânără de pasionați de vehicule și conversii. Firma a fost înființată în anul 2012 în Brașov și a închegat o echipă multidisciplinară de specialiști. Echipa noastră s-a specializat pe realizarea interioarelor de vehicule sau rulote, precum și pentru instalarea, service-ul și mentenanța echipamentelor care sunt instalate pe vehicule.

În echipa avem electricieni, electricieni auto, tâmplari, ingineri industrializarea lemnului, proiectanți și manageri de proiect cu experiență în domeniile lor de competență

De ce noi?

Echipa noastră are o experiență acumulată pe parcursul a peste 60 de conversii pe platforme auto diferite – camioane, rulote comerciale, remorci pentru transportul cailor, autobuze, vehicule mici.
Avem competențe certificate în management de proiect, proiectare 3D, tâmplărie, construcție mobilier, normare, sisteme electrice vehiculare, sisteme de încălzire vehiculare, sisteme de apă.
Dezvoltarea profesională este foarte importantă pentru noi, echipa noastră participând la cursuri de specialitate în țară și străinătate, susținute de producători sau distribuitori ale produselor pe care noi le instalăm în vehicule sau rulote.
În relația cu clienții avem o abordare de tip echipă unde colaborarea este foarte importantă. În proiectele de acest tip ambele părți sunt implicate în egală măsură – clientul își exprimă cerințele iar echipa noastă le transpune în produs finit trecându-l prin etapele de analiză, design și producție. Consiliem clienții în a-și alege cele mai bune soluții pentru tipul de aplicație dorit.

Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov

Ce facem?

Realizăm conversii ale vehiculelor sau rulotelor în foodtruckuri, rulote comerciale, cafenele mobile, containere gastro, ateliere mobile, barber shop mobil, ambulanță, etc., în principiu orice business transpus pe o platformă mobilă, motorizată sau nu.

Cu ce facem?

Avem in dotare echipamente de ultimă generație achiziționate prin fonduri europene în anul 2018. Printre cele mai importante echipamente enumerăm un CNC în 3 axe cu masa de 3000/2000 mm, circular vertical cu dimensiunea de 4200/2400 mm, circular de banc, banzic, și alte scule de actualitate.

Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov

Cum ne contactezi

+40 726.233.510

contact@sfinx3c.eu

Carpatilor Nr.60, Brasov

Luni Vineri: 9 AM - 5 PM