Top

Proces

Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov

Analiza cerințelor

Fiecare proiect este unic ca și clientul pentru care este realizat. Analiza cerințelor începe cu o discuție informală cu clientul în urma căreia vom realiza un profil al acestuia. Urmează detalierea aspectelor tehnice privind layoutul, materialele, culorile si sistemele de încălzire, apa, electrice.

Design preliminar

Pe baza analizei cerințelor se realizează proiectul 3D și lista de echipamente și materiale. Se vor realiza până la 3 iterații împreună cu clientul până la definitivarea configurației finale. Aceste activități se realizează contra cost pe baza unei estimări.

Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov

Oferta finala

După definitivarea designului și a listei de materiale și echipamente se va semna contractul. În funcție de preferințele clientului, vehiculului se poate achiziționa de către compania noastră sau poate fi pus la dispoziție de către client pe baza unei fișe de intrare în atelier.

Semnare contract

După semnarea contractului se începe efectiv construcția.

Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov
Sfinx3c.ro - Camper Conversion Brasov

Construcția

După semnarea contractului se începe efectiv construcția. Clientul va primi detalii și poze pentru fiecare etapă a proiectului. Există posibilitatea ca pe parcursul proiectului sa apară modificări solicitate de către client. Aceste modificări se vor realiza contra cost.

Livrare

Livrare